Schrijf je in voor de Pinterest Profile booster training wachtlijst

About Me

Hi Gorgeous,

Creatieve stuiterbal, digitale alleskunner en chronisch ziek ondernemer die graag de randjes opzoekt. Ik doe dingen graag op mijn manier, ook als dat niet helemaal standaard is. Ik doe het liefst iedere dag iets anders, heb een twijfelachtig gevoel voor humor en wordt blij van kittens, McDonalds en Netflixen op de bank met mijn knappe Duitse vent.

Ik help ondernemers met een chronische ziekte, handicap of mentale struggles om hun rugzakje anders in te delen. Zodat jij binnen je bedrijf tijd over houd voor belangrijke dingen.

Soms ga ik van de glijbaan af als ik langs een speeltuin kom. Of doe ik een dansje midden op straat. Ik zeg hallo tegen iedereen die ik tegenkom, als je uit een dorp komt herken je dit vast.

Als jij ook lekker jezelf bent dan zijn wij echt een match made in Heaven! Ik ben gek op mensen die hun eigen pad volgen in het leven. Die hun dromen achterna gaan, ook als dat eng of gewoon f*cking moeilijk is.

Ik was niet altijd ondernemer...

In fact, ik durfde jaren lang bijna niets. Ik sliep soms wel 16 uur op een dag en na een rondje stofzuigen kon je me opvegen. Dat is dan ook weer zonde want dan blijf je aan het stofzuigen… Gelukkig ben ik niet iemand die opgeeft. Na heel wat jaren strijd met mezelf ben ik langzaamaan mijn angsten gaan overwinnen.

Started from the bottom now we’re here! 

Wist je dat je vanuit bed ontzettend veel kunt doen. Langleve het digitale tijdperk. Zo leerde ik mezelf heel wat skills aan met behulp van Youtube en het internet. Ongeveer 12 jaar geleden begon ik met bloggen en ik ben nooit gestopt. Het maakt me nog steeds super blij. En wie wil er nou niet van haar passie haar bedrijf maken?!

Dit vind ik belangrijk

5/5

"Monique is jouw ultieme Pinterest-expert en heel goed in wat ze doet. Ze beheert je hele account en de statistieken, wat erg fijn is."

Dankzij haar trek ik door het juiste gebruik van Pinterest veel meer bezoekers naar mijn website! Moniques Pinterest-onderhoud is echt een aanrader voor als je zelf geen zin of geen tijd hebt om je erin te verdiepen, maar toch meer bezoekers naar je website wilt trekken.

 

Knallen met je bedrijf

Ik geloof dat jij eindeloze potentie hebt...

Ja, ook als jij een chronische ziekte, (onzichtbare) handicap of mentale struggles hebt. Het is soms alleen even zoeken naar hoe jij je droomleven ook écht voor elkaar kunt krijgen. Zodat jij wel kunt gaan doen wat je graag wil zonder daar aan onderdoor te gaan. Mijn missie is om jou te laten zien dat je het kunt. Je te motiveren, inspireren en om te laten denken. Zodat jij leert je rugzakje draagbaar te maken.

DIY je business

Shop de favorieten

Binnen 5 minuten in je inbox zodat je meteen aan de slag kunt!

Mo in het kort

Dromen

Een van mijn grootste dromen is om op de Bahama’s met hamerhaaien te zwemmen. Random, ik weet het.

Motto

Doe maar een beetje gek, alles is al normaal genoeg. En daarmee bedoel ik vooral dat het oké is om jezelf te zijn en buiten de lijntjes te kleuren. Je hoeft niet te zijn of te doen wat anderen van je verwachten. Jouw leven jouw regels. Maar hou je wel aan de wet en zo oké?

Favorieten

Ik ben gek op fluffy dieren, avocado’s, koken, zit soms op de rug van een paard, leer graag nieuwe dingen en word heel gelukkig van mijn knappe Duitse vriend ondanks dat hij soms een beetje vervelend is.