About Me

Hi Gorgeous,

Monique Jebbink hier! Blogger extraordinair en Pinterest supporter van het eerste uur. Na ruim 12 jaar bloggen, waarvan 4 zakelijk ken ik alle ins & outs van zakelijke blogs. En als Pinterest fangirl groeide ik meerdere blogs van 200 bezoekers per maand naar 2000 of zelfs meer! Met mijn bedrijf help ik coaches en kennisondernemers zoals jou met het schrijven van blogs en online zichtbaarheid.

Monique jebbink.nl - content en Pinterest marketing voor ondernemers met weinig tijd

Ik heb een bloedhekel aan zakelijk geneuzel en denk dat de toekomst van ondernemers ligt bij persoonlijkheid. Lekker jezelf zijn, ook al ben je een beetje gek.

Soms ga ik van de glijbaan af als ik langs een speeltuin kom. Of doe ik een dansje midden op straat. Ik zeg hallo tegen iedereen die ik tegenkom op een wandeling en moet altijd alle fluffy beestjes aaien die ik zie.

Als jij ook lekker jezelf bent dan zijn wij echt een match made in Heaven! Ik ben gek op mensen die hun eigen pad volgen in het leven. Die hun dromen achterna gaan, ook als dat eng is.

Ik was niet altijd ondernemer...

In fact, ik durfde jaren lang bijna niets. Ik sliep soms wel 16 uur op een dag en na een rondje stofzuigen kon je me opvegen. Gelukkig ben ik niet iemand die opgeeft. Na heel wat jaren strijd met mezelf ben ik langzaamaan mijn angsten gaan overwinnen.

Started from the bottom now we’re here! 

Wist je dat je vanuit bed ontzettend veel kunt doen. Langleve het digitale tijdperk. Zo leerde ik mezelf heel wat skills aan met behulp van Youtube en het internet. Ongeveer 12 jaar geleden begon ik met bloggen en ik ben nooit gestopt. Het maakt me nog steeds super blij. En wie wil er nou niet van haar passie haar bedrijf maken?!

Dit vind ik belangrijk

5/5

"Monique is jouw ultieme Pinterest-expert en heel goed in wat ze doet. Ze beheert je hele account en de statistieken, wat erg fijn is."

Dankzij haar trek ik door het juiste gebruik van Pinterest veel meer bezoekers naar mijn website! Moniques Pinterest-onderhoud is echt een aanrader voor als je zelf geen zin of geen tijd hebt om je erin te verdiepen, maar toch meer bezoekers naar je website wilt trekken.

 

Knallen met je bedrijf

Online zichtbaar zijn is minder moeilijk dan je denkt

Als content en Pinterest expert deel ik met heel veel liefde al mijn kennis over zakelijk bloggen en Pinterest marketing met jou.

Denk hierbij aan het succesvol inzetten van Pinterest om je bedrijf te groeien of hoe jouw blog ervoor kan zorgen dat jij van eenmalige bezoekers levenslange fans maakt. Ik laat je graag zien dat content de koningin onder de marketing is, and she don’t need no man! 

Neem contact op

Klaar voor de volgende stap?

Content marketing is duidelijk een strong en independent woman, maar wij vrouwen zijn natuurlijk wel een beetje complex. Dus ik kan me goed voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken met jouw online zichtbaarheid. En laat ik jou nou net met alle liefde helpen!

Foto's nieuwe website-5

Shop

Bekijk het aanbod

In de shop vind je van alles om zelf aan de slag te gaan met je zakelijk blog en Pinterest. De webshop wordt komende tijd nog verder aangevuld!

Foto's nieuwe website-8

Freebie

Blog tips Ebook

Krijg jij met geen mogelijkheid klanten uit je zakelijke blog? I’ve got your back. In dit gratis Ebook deel ik 10 veelgemaakte fouten en hoe je deze oplost natuurlijk.

Pinterest marketing uitbesteden

Services

Samenwerken

Geen tijd, zin, of kennis om het allemaal zelf te doen? Ik help je graag om killer content op jouw website te krijgen die ook nog eens gevonden word.