Badass blog content schrijven

Na dit Ebook ga jij geweldige resultaten behalen!

Klaar met zomaar wat aanmodderen met je (zakelijke) blog en vind je het tijd om nu écht eens wat resultaten te gaan behalen? Ik leer je aan de hand van mijn unieke PBE-Methode hoe jij van eenmalige bezoekers levenslange fans maakt.

 *excl. btw

Ben jij dit?

Je hebt echt alles al geprobeerd. Van je blog nog meer delen op social media tot alles herschrijven. Het lijkt alleen niets op te leveren! Geen views, geen sales, geen samenwerkingen, niks.

Je deelt een enorme hoeveelheid waarde op je blog en toch klikken bezoekers weg of komen helemaal niet meer terug.

Je bent het zat om tijd en geld te investeren in je (zakelijke) blog want er is nauwelijks resultaat. Je hebt het gevoel dat je het allemaal voor niets aan het doen bent.

Je weet niet meer wat je nog kunt doen om die resultaten te realiseren. Je hebt zulke grote dromen voor je blog, maar wil gewoon weten hoe.

You're not alone

Heel veel bloggers hebben dit omdat...

Ze focussen op de verkeerde dingen. Ja een mooie website is leuk. En je content delen op social media, of SEO optimaliseren is ook heel belangrijk.

Maar als je echt iets wil gaan bereiken moet je badass blogs gaan schrijven waar jouw doelgroep niet omheen kan. Blog content waarvan je bezoeker meteen energie krijgt, vrolijk wordt of iets nieuws leert.

Ik heb ruim 14 jaar ervaring als blogger en heb geleerd wat écht belangrijk is bij het schrijven van blogs. En nee, dat is niet zo moeilijk als je nu denkt.

Personality + Branding + Expertise = Succes

Ga aan de slag

Badass Blog content schrijven

Je krijgt tijdelijk een leuke korting als je het e-book aanschaft. Dus als je klaar bent om je blog te gaan rocken zou ik niet te lang wachten!

 *excl. btw

Dit ga je leren

Stap 1

Een plan maken en doelen stellen voor je blog.

Stap 2

Je leert hoe je content kunt schrijven met een flinke dosis personality

Stap 3

Zo pas je branding toe in je blogcontent

Stap 4

dit is hoe jij je expertise zo schrijft dat jouw doelgroep er echt iets aan heeft

Stap 5

Je content nog verder verbeteren leer je in deze laatste stap

Je kunt dit E-book beter skippen als:

Koop het E-book meteen als:

Ga aan de slag

Badass Blog content schrijven

Je krijgt tijdelijk een leuke korting als je het e-book aanschaft. Dus als je klaar bent om je blog te gaan rocken zou ik niet te lang wachten!

 *excl. btw

Hey Gorgeous

Monique hier,

Blogger extraordinair en Pinterest supporter van het eerste uur. Na ruim 12 jaar bloggen, waarvan 4 zakelijk ken ik alle ins & outs van zakelijke blogs. En als Pinterest fangirl groeide ik meerdere blogs van 200 bezoekers per maand naar 2000 of zelfs meer! Met mijn bedrijf help ik coaches en kennisondernemers zoals jou met het schrijven van blogs en online zichtbaarheid.

Ik heb een bloedhekel aan zakelijk geneuzel en denk dat de toekomst van ondernemers en bloggers ligt bij persoonlijkheid. Lekker jezelf zijn, ook al ben je een beetje gek.

Als jij ook lekker jezelf bent dan zijn wij echt een match made in Heaven! Ik ben gek op mensen die hun eigen pad volgen in het leven. Die hun dromen achterna gaan, ook als dat eng is.

FAQs

Heb je vragen? Ik heb de antwoorden!

Dit E-book is voor iedereen die struggled met resultaten halen uit haar blog. Of je nu bezoekers in fans wil veranderen of sales wil gaan maken.

Jazeker, je krijgt de download in je mail. Als je tijdens je bestelling een account hebt aangemaakt kun je het e-book daar ook opnieuw downloaden. Ben je hem per ongeluk kwijt? Mail me even dan kijk ik voor je [email protected]

Ik snap dat als je enthousiast bent je dit e-book graag aan al je collega bloggers wil laten lezen. Het is alleen niet de bedoeling dat je deze zomaar doorstuurt. Maar je kunt natuurlijk altijd even een shop linkje delen!

Absoluut! Dit E-book leert je wat er nodig is om een goede blogpost te schrijven. Hoe eerder je deze methode toepast hoe sneller jij resultaat gaat zien. Dus ook als je nog niet begonnen bent kun je heel veel leren over het schrijven van badass content.

Neem even contact met me op via [email protected]. Dan kijken we samen naar een oplossing. No judgement. Pinky promise!

mockup badass blog content schrijven edit-3

Klaar voor Badass blog content?!

Als je nu besteld kun je binnen 5 minuten al aan de slag! Uuhm for real? Ja meid, for real!

 *excl. btw

Contact

Staat je vraag niet in de Faqs?

Heb je vragen over dit e-book? Dan mag je me altijd een berichtje sturen. Ik beantwoord met liefde al jouw brandende vragen. En suprise, ik bijt niet. Kan ook niet door het scherm heen natuurlijk. Je kunt een mailtje sturen naar [email protected] en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

© Monique Jebbink  |  Algemene voorwaarden |  *Prijzen zijn excl. btw