Contact

Samen aan de slag?

Tijd om stappen te gaan maken met jouw coaching business? Heb je een vraag, wil je samenwerken of gewoon even kletsen? Dan kun je via het formulier hieronder contact opnemen! Of even mailen naar [email protected]!

Zo begint het

Tijd om te gaan knallen

Plan een afspraak

Eerst plan je een afspraak met me in, op een tijd en dag die voor jou uitkomt. In het weekend of ’s avonds? Geen probleem! Ik denk graag met je mee.

Even kletsen

Ik zie jou het liefst face to face.  Dat is alleen een beetje lastig nu. Gelukkig bestaat er video bellen! Kunnen we meteen elkaars koppie zien.

Ga je het doen?

In zo’n eerste gesprek komt er veel op je af. Ik stuur je naderhand een document met wat we besproken hebben. Dan kun je er rustig over nadenken.

Veelgestelde Vragen

Natuurlijk niet! Als je een afspraak plant gaan we eerst samen kijken of we een match zijn en of ik je kan helpen met de doelen die jij hebt voor je bedrijf. Besluit je uiteindelijk om het toch niet te doen? Geen probleem! Even goede vrienden.

Dat mag je zeker! Voor korte vragen kun je altijd bij me terecht. Mocht je nou een uitgebreide of complexe vraag hebben kunnen we samen een 1:1 call plannen. Voor meer informatie en tarieven kun je een berichtje sturen.

Meestal wel ja! De reden daarvoor is dat ik hier het meeste ervaring mee heb en dat ik gek ben op mensen die hun kennis delen om anderen te helpen. Val je nou niet in deze categorie, maar wil je toch eens overleggen. Dat kan, dan kijken we samen of we een match zijn.

Yes! Ten eerste, go you. Want uiteindelijk is het, het beste om je content marketing zelf te doen. Zo kun je je eigen persoonlijkheid laten doorschemeren in je teksten. Binnenkort lanceert de Business Blog Booster training. Hierin leer ik je alles wat je moet weten om succesvol zakelijk te bloggen! Meer weten? Klik.