Tools en tips

Al mijn favoriete business tools voor coaches en kennisondernemers

Go to:   Business Tools    |    Boeken    |    Samenwerken

Business Tools

Op deze pagina vind je affiliate links. Ik zou je nooit iets aanraden wat ik niet zelf gebruik of waar ik niet tevreden over ben. Authenticiteit en eerlijkheid zijn niet voor niets mijn merkwaarden.

Tailwind App

Met Tailwind maak je groeien op Pinterest een heel stuk makkelijker voor jezelf. Zo kun je razendsnel nieuwe pins maken met Tailwind Create en plan je al je content van tevoren in.

Canva

Canva is mijn favoriete tool om op een makkelijke en snelle manier je visuals te maken voor social media, of je website. Ook zonder grafische kennis kun je iets mooi maken.

Wp rocket

Deze WordPress plugin zorgt ervoor dat je website super snel wordt. Goed voor je SEO en dus je vindbaarheid. Sinds ik met WP-rocket werk is mijn website zoveel sneller!

Boeken

Mijn favoriete business boeken

Samenwerken

Authentiek online zichtbaar zijn?

Ik help je graag met het vinden van een manier waarop jij authentiek online zichtbaar kunt zijn. Zonder sleezy sales of continue online moeten zijn. Hoe ik dat doe? Met behulp van Content en Pinterest marketing. Zakelijke blogs zonder saai b2b geneuzel en je vindbaarheid optimaliseren op Pinterest. Klinkt dit goed? Klik op een van de links hieronder.

Foto's nieuwe website-5

Blog content

Blogs zijn een geweldige manier om je huidige en toekomstige klanten te laten zien wat je in huis hebt. Ik zet jouw kennis om in geweldige blogs waar jouw droomklanten écht op zitten te wachten!

Pinterest marketing uitbesteden

Pinterest Marketing

Pinterest een plek om je favoriete recepten en DIY’s te verzamelen? No more! Pinterest is een geweldige manier om je online zichtbaarheid te vergroten. Op de automatische piloot!