Hey jij!

Welkom op mijn stukje internet! Kennen we elkaar al? Ik ben Monique zoals de naam van deze website misschien al deed vermoeden. Ik ben content en Pinterest expert en op deze website deel ik met heel veel liefde mijn beste tips over contentmarketing en Pinterest marketing. Denk hierbij aan het succesvol inzetten van Pinterest om je bedrijf te groeien of hoe een blog of email nieuwsbrief ervoor kan zorgen dat jij van eenmalige bezoekers levenslange fans maakt. Mocht je nou denken: meid waar heb je het over? Scrol even naar beneden, dan vertel ik je meer over mij en over wat ik doe!

Mijn
blijmakers!

Wie ik nou eigenlijk ben?

Dat ik Monique heet dat weet je inmiddels, maar laat ik je wat meer vertellen. Ik ben geboren op 2 september 1994 rond kwart over 3 ‘s nachts. Dat ik een avondmens bleek te zijn was geen verassing. Ik ben niet geboren maar wel getogen in Brabant en mijn zachte G is niet te missen. Ergens anders in Nederland zou ik niet willen wonen, het zonnige zuiden is mijn thuis. 

Iets wat ik wel heel graag wil is reizen. De wereld ontdekken, gaan en staan waar ik wil en de ultieme vrijheid beleven. Precies mijn reden om te gaan ondernemen. Toen ik nog een klein meisje was had ik de wildste dromen. (Iedere week ook een andere trouwens.) Van een all inclusive hotel in Turkije tot mijn eigen manege. Ook chirurg en juf hebben mijn dromen ooit eens gepasseerd. Helaas gaat het leven niet altijd zoals je wil en na een hele hoop tegenslagen kwam er een nieuwe droom op mijn pad. 

Wie had dat gedacht dat ik geld kon verdienen met een van mijn grootste passie: bloggen. 10 jaar schrijf ik al overal en nergens mijn eigens blogs. Zoveel geleerd, met vallen en opstaan. En ik durf nu ook echt te zeggen dat ik goed ben in wat ik doe.

Maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mijn bedrijf! Dus nog even een paar korte feitjes, omdat het kan. Ook wel mijn blijmakers zoals je hierboven kan zien.

  • Ik luister de hele dag muziek ik heb er een hekel aan als het stil is.
  • Reizen is geweldig en wil ik in de toekomst veel meer gaan doen.
  • Voetbal kijken is top, maar je hoeft mij niet zelf op het veld te verwachten.
  • Mijn favoriete weekend bezigheid is een speciaalbiertje op het terras met vriendinnen.
  • Last but not least, ik ben gek op haaien, en ik weet belachelijk veel random feitjes over ze. (Nee ze eten je waarschijnlijk niet op)

Heb je nog vragen voor mij of wil je samenwerken? Klik dan even hieronder!

NIEUW OP DE BLOG