Monique Jebbink. Blogger extraordinair en Pinterest supporter van het eerste uur. Na ruim 12 jaar bloggen, waarvan 4 zakelijk ken ik alle ins & outs van zakelijke blogs. En als Pinterest fangirl groeide ik meerdere blogs van 200 bezoekers per maand naar 2000 of zelfs meer! Met mijn bedrijf help ik coaches en kennisondernemers zoals jou met het schrijven van blogs en online zichtbaarheid.

Hey jij!

Monique Jebbink hier. Welkom op mijn stukje internet! Kennen we elkaar al? Ik zal me even voorstellen. Deze meid is content en Pinterest expert en op deze website deel ik met heel veel liefde mijn beste tips over zakelijk bloggen en Pinterest marketing. Denk hierbij aan het succesvol inzetten van Pinterest om je bedrijf te groeien of hoe een blog of email nieuwsbrief ervoor kan zorgen dat jij van eenmalige bezoekers levenslange fans maakt. Mocht je nu denken: meid waar heb je het over? Scrol even naar beneden, dan vertel ik je meer over mij en over wat ik doe!

Mijn
blijmakers!

Wie is Monique Jebbink?
aka, me...

Blogger extraordinair en Pinterest supporter van het eerste uur. Na ruim 12 jaar bloggen, waarvan 4 zakelijk ken ik alle ins & outs van zakelijke blogs. En als Pinterest fangirl groeide ik meerdere blogs van 200 bezoekers per maand naar 2000 of zelfs meer! Met mijn bedrijf help ik coaches en kennisondernemers zoals jou met het schrijven van blogs en online zichtbaarheid.

Ik heb een bloedhekel aan zakelijk geneuzel en denk dat de toekomst van ondernemers ligt bij persoonlijkheid. Lekker jezelf zijn, ook al ben je een beetje gek.

Soms ga ik van de glijbaan af als ik langs een speeltuin kom. Of doe ik een dansje midden op straat. Ik zeg hallo tegen iedereen die ik tegenkom op een wandeling en moet altijd alle fluffy beestjes aaien die ik tegenkom. 

Als jij ook lekker jezelf bent dan zijn wij echt een match made in Heaven! Ik ben gek op mensen die hun eigen pad volgen in het leven. Die hun dromen achterna gaan, ook als dat eng is. Wil jij weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem contact op, dan plannen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Liefs, Monique Jebbink

NIEUW OP DE BLOG