Hey gorgeous! Mijn allereerste podcast ooit en mijn god wat vind ik het spannend om online te zetten. Niet alleen omdat deze podcast aardig persoonlijk is geworden, maar ook omdat nieuwe dingen gewoon best wel eng zijn in het begin. Soms moet je gewoon even over die drempel heen, die sprong in het diepe maken en honderd miljoen miljard kilometer uit die comfortzone gaan. Anyway, je vind de podcast hieronder via YouTube. Mocht je liever on the go luisteren, dan vind je hem ook op alle grote platformen zoals Spotify en Google podcasts. (Apple iTunes helaas nog niet, hopelijk binnenkort!)

Waarom mijn kijk op doelen stellen compleet veranderde!

Podcast recap

Even in het kort waar ik het over heb in deze podcast. In deze eerste podcast neem ik je mee in een stukje van mijn persoonlijke verhaal en hoe door de jaren heen mijn kijk op doelen stellen compleet veranderde. Deze podcast is om jou te inspireren, te motiveren en je de inzichten te geven om eens na te denken over jouw doelen proces. Doelen stellen is niet een one size fits all methode. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, aan jou de taak om een methode te vinden die bij jou past.

Meer lezen over doelen stellen? – Klik –

Het gratis werkboek download je hier, dan kun je meteen zelf aan de slag! – Klik –

Iedere 2 weken komt er een nieuwe Podcast online, over Mindset, ondernemen en Online Marketing. Lekker laagdrempelig, kletsen en vooral zwetsen over van alles en nog wat!