Podcast #1 – Waarom mijn kijk op doelen stellen compleet veranderde!

Hey gorgeous! Mijn allereerste podcast ooit en mijn god wat vind ik het spannend om online te zetten. Niet alleen omdat deze podcast aardig persoonlijk is geworden, maar ook omdat nieuwe dingen gewoon best wel eng zijn in het begin. Soms moet je gewoon even over die drempel heen, die sprong in het diepe maken en honderd miljoen miljard kilometer uit die comfortzone gaan. Anyway, je vind de podcast hieronder via YouTube. Mocht je liever on the go luisteren, dan vind je hem ook op alle grote platformen zoals Spotify en Google podcasts. (Apple iTunes helaas nog niet, hopelijk binnenkort!)

Waarom mijn kijk op doelen stellen compleet veranderde!

Podcast recap

Even in het kort waar ik het over heb in deze podcast. In deze eerste podcast neem ik je mee in een stukje van mijn persoonlijke verhaal en hoe door de jaren heen mijn kijk op doelen stellen compleet veranderde. Deze podcast is om jou te inspireren, te motiveren en je de inzichten te geven om eens na te denken over jouw doelen proces. Doelen stellen is niet een one size fits all methode. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, aan jou de taak om een methode te vinden die bij jou past.

Meer lezen over doelen stellen? – Klik –

Het gratis werkboek download je hier, dan kun je meteen zelf aan de slag! – Klik –

Iedere 2 weken komt er een nieuwe Podcast online, over Mindset, ondernemen en Online Marketing. Lekker laagdrempelig, kletsen en vooral zwetsen over van alles en nog wat!

*  Links aangeduid met een sterretje zijn affiliate links. Dat betekent dat wanneer jij via deze link een aankoop maakt ik daar een kleine commissie voor ontvang zonder dat jij hier extra kosten voor hebt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

Populair

Gratis werkboek

Meer lezen?