Work with me

Tijd om jouw online business te groeien?

Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder! Wil je aan de slag met content marketing of Pinterest marketing, maar heb je geen tijd, zin of gewoon niet de kennis om dit zelf te doen? Heb jij even geluk dat ik er wel super blij van word en ook nog eens weet waar ik mee bezig ben.

Foto's nieuwe website-8 4x5

Content Optimalisatie

Jouw blogs nog beter

Heb jij al blogs op je website staan, maar behaal je hiermee nog niet de resultaten die je graag zou willen? Content marketing is een strong en independent woman, maar net zoals ons vrouwen wel een beetje complex. Ik optimaliseer jouw blogposts zodat jij resultaten gaat behalen.

5/5

"Het is erg prettig om met Monique samen te werken.''

Ze luistert goed naar de wensen van haar klanten en weet dit om te zetten naar concrete Social Media plannen. Monique weet alle ins&outs. Hierdoor kan ze het juiste advies geven en deze ook voor je in praktijk brengen.

Pinterest Marketing

Altijd online zichtbaar

Pinterest alleen voor het bewaren van al die recepten en DIY’s die je toch nooit gaat doen? Ben je gek! Pinterest is hét platform voor organische groei. (Organisch betekend zonder adverteren, gratis dus!) 

Foto's nieuwe website-6 4x5
CapturedByLisa-10 square
5/5

"Monique is jouw ultieme Pinterest-expert en heel goed in wat ze doet."

Ze beheert je hele account en de statistieken, wat erg fijn is. Dankzij haar trek ik door het juiste gebruik van Pinterest veel meer bezoekers naar mijn website! Moniques Pinterest-onderhoud is echt een aanrader voor als je zelf geen zin of geen tijd hebt om je erin te verdiepen, maar toch meer bezoekers naar je website wilt trekken.

Foto's nieuwe website-7 4x5

Online Training

Business blog booster

Liever zelf aan de slag? In de online Business Blog Booster leer ik je alles wat je moet weten over zakelijk bloggen. Zodat jij er niet alleen een pro in wordt, maar ook de resultaten van je dromen gaat behalen. (Zeg maar ja tegen nieuwe klanten uit je blog!)

Zo begint het

Tijd om te gaan knallen

Plan een afspraak

Eerst plan je een afspraak met me in, op een tijd en dag die voor jou uitkomt. In het weekend of ’s avonds? Geen probleem! Ik denk graag met je mee.

Even kletsen

Ik zie jou het liefst face to face.  Dat is alleen een beetje lastig nu. Gelukkig bestaat er video bellen! Kunnen we meteen elkaars koppie zien.

Ga je het doen?

In zo’n eerste gesprek komt er veel op je af. Ik stuur je naderhand een document met wat we besproken hebben. Dan kun je er rustig over nadenken.

Let's Do This

Klaar om aan de slag te gaan?

Meer weten, even sparren, al je vragen stellen? Je kunt vrijblijvend een afspraak met me plannen. Dan kijken we samen hoe ik jou het beste kan helpen. En of we een match made in heaven zijn natuurlijk.