zo zet je een blog in voor je bedrijf - zakelijk bloggen voor kennisondernemers en coaches

De tijd vliegt, bijna februari alweer. Bij deze deel ik vandaag de nieuwe podcast met je. Over zakelijk bloggen. En waarom dit een geweldig idee is als jij een coach of kennisondernemer bent. Daarnaast duiken we ook een beetje in de hoe en wat. Want je moet ergens beginnen natuurlijk. Deze Podcast gaat je vooral helpen beslissen of bloggen past bij jouw bedrijf en helpt je ook alvast een beetje op weg.

Ik blog inmiddels alweer 13 jaar. Dat is gewoon mijn halve leven! Ik begrijp natuurlijk dat het niet voor iedereen is weggelegd, en dat je het misschien niet leuk vind om te doen. Maar proberen kan geen kwaad toch? Ook ik ben ergens begonnen, en mijn content was en is zeker niet altijd perfect. Aan de andere kant is het een uitlaatklep, lekker creatief bezig zijn met tekst en helpt het ook nog eens met het groeien van je bedrijf. Benieuwd geworden? Je luistert de podcast hieronder via YouTube. Ben je meer van het onderweg luisteren of gewoon een Spotify fan? Dan vind je hem ook op alle grote platformen zoals Spotify en Google podcasts. (Apple iTunes helaas nog niet, hopelijk binnenkort!)

Zo zet je een blog in voor je bedrijf – En waarom je het eens kunt proberen!

Podcast Recap

Even in het kort nog wat ik met je deelde in deze Podcast. Onder andere waarom bloggen mijn favoriet is. (Spoiler Alert – Het is fun en je website is 100% van jou, dus je content zal blijven staan zolang jij dat wil.) Daarnaast vertel ik je waarom bloggen zo waardevol is als het gaat om het groeien van je bedrijf en geef ik je een aantal tips hoe je dat aanpakt. #BEWORTHIT!

Wil je beginnen met bloggen voor je bedrijf? Ik schreef er al eens over! – Klik –

Ben je al aan het bloggen, maar kost het nog veel tijd? I got you girl! – Klik –

Iedere 2 weken komt er een nieuwe Podcast online, over Mindset, ondernemen en Online Marketing. Lekker laagdrempelig, kletsen en vooral zwetsen over van alles en nog wat!